Пропускане към основното съдържание

Ех, Ален Делон


Преди две-три години, около 70-тия си юбилей Ален Делон беше безутешен. Страдаше "морално и физически", търсеше последната любов, заплашваше със самоубийство. Тогава рускините направиха масова акция с изпращане на писма до мъжа на всички времена и той май оцеля. И както беше изчезнал от медийната витрина, изведнъж изплува в българската преса.
Ален Делон подкрепи ГЕРБ.

.......................... Мълчание за осмисляне на новината. "Случайно и внезапно", както пишат родните вестници и сайтове, Делон се озовал близо до Борисов, а бдителни репортерки се притекли на помощ. Мислехте си, че снимката на Бандерас с Бойко Борисов беше култова? Вижте новата. С Ален Делон. И не само това. Делон можел да помага на Бойко за изборите.

Преди много години в лексиконите до въпроса "любим актьор" най-често се появяваше "alain delon". Сега в изборните лексикони на българите на въпроса "любим актьор", на бюлетините много хора биха написали: "б.б."

Обаче Ален Делон си е онзи глас, онова лице с пронизващо-син поглед и вдигната яка на шлифера, които и днес са хубави за гледане, нежни за слушане, отварящи носталгично вратите към други времена. Ако ви е домъчняло за Ален Делон, но без Бойко Борисов - Youtube.

Коментари