Пропускане към основното съдържание

B.B. live

Тази вечер Бойко Борисов прояви изобретателност. Отиде да чака Станишев пред Министерския съвет, без да имат уговорена среща. А после, обиден, каза следните неща, които е добре да прочетете в оригинал:


"Бойко Борисов: Диалог може да има, когато се престане със "селските номера"
22 март 2009 21:21 Агенция "Фокус"
София. Кметът на София Бойко Борисов помоли премиера Сергей Станишев и неговите пиари да престанат с „тези селски номера", предаде репортер на Агенция "Фокус". Премиерът иска да ме изкара, че съм по-страхлив или че той е по-куражлия от мен. Но неговите пиари го направиха за смях тази вечер, неговият щаб са разчели всичко, освен че аз съм безстрашен човек. Аз съм израснал в Банкя на улицата. Когато той се е возел в „Мерцедес” без номер до училище, аз се биех с чантата на гърба от нас до училище и обратно", каза Борисов. Попитан все пак може ли да има диалог между него и премиера, Борисов обясни, че пиарите на министър-председателя трябва да престанат със селските номера, като кметът подчерта няколко пъти, че не обижда селяните. Борисов каза още, че премиерът е интелигентен човек и той му дава тези съвети, защото Станишев му е симпатичен в личен план. „Бих Ви поканил и в кметството. Съмнявам се, че в Министерски съвет няма една стая, където да се съберем и да говорим. Аз идвам на негова територия, каза Борисов, като се обърна към журналистите и обясни, че в начина, по който е отправена поканата за дебат, той няма да приеме и премиерът е знаел това."

ЕДИН ЧАС ПО-РАНО:

"Борисов чака Станишев пред Министерски съвет
22 март 2009 20:18 Агенция "Фокус"
София. Кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов дойде пред сградата на Министерски съвет, където чака министър-председателя и лидер на БСП Сергей Станишев, за да се проведе дебат между двамата, предаде репортер на Агенция “Фокус”.Кметът отиде до входа на Министерски съвет и разговаря с охраната. От охранителите той разбра, че премиерът не се намира в нея. Борисов остава пред сградата да чака Станишев."

И не се смейте! Това е бъдещият премиер.

Коментари

  1. Абе не е съвсем така - след прессъобщението на Станишев, Борисов го е поканил веднага да се срещнат вечера пред всички камери. Не е като да не е бил предупреден.

    ОтговорИзтриване
  2. Зарежи това бил ли е известен или не - формата на привикване, изобщо безумния диалог между двамата, цитата с раницата на гърба, "аз идвам да се бия" и т.н. Дойде ми малко в повече 20% от медийното говорене да е свързано с тези двамата:(

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар